Algemene Voorwaarden

1. Bestelling
De bestelling wordt verwerkt nadat een bestelling bij ons is geplaatst en uw betaling door ons is ontvangen. U ontvangt een bevestigingsmail met een bestelnummer. Dit tevens ook uw factuur.

2. Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en in euro`s. Eventuele prijswijzigingen gelden niet voor bestellingen die reeds zijn gedaan. Typefouten voorbehouden.

3. Garantie
Sjablonenletters.nl garandeert dat de artikelen voldoen aan de specificaties zoals die vermeld zijn op de website. Sjablonenletters.nl verleent een garantie van 1 jaar op het geleverde artikel. De garantie geldt alleen voor mankementen van de artikelen, die niet veroorzaakt zijn door verkeerd gebruik ervan. Mankementen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik of mankementen die het gevolg zijn van een verkeerde behandeling van de artikelen vallen niet onder de garantie. Indien u gebruik wilt maken van de garantieperiode, dient u altijd eerst contact op te nemen met Sjablonenletters.nl.

4. Verzendkosten

Nederland:

Standaard brievenpakket (Sjablonen tot 150mm): €4,50 - worden verzonden via PostNL.
Traceerbaar pakket: €7,50 - worden verzonden via PostNL.

Andere EU-gebieden:
Wij leveren in EU Zone 1 tegen een standard tarief van €9.95:
België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en Zweden.


5. Levertijd
Wanneer uw bestelling en betaling zijn ontvangen, streven wij ernaar om binnen 1 werkdag uw bestelling te verwerken. Indien artikelen onverhoopt niet voorradig mochten zijn of levering binnen 5 werkdagen niet mogelijk blijkt, nemen wij contact met u op. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u nimmer recht op schadevergoeding.

6. Controle geleverde artikelen
U dient na ontvangst van het pakket te controleren of de artikelen conform de bestelling zijn. Wanneer dat niet zo is, dan dient u Sjablonenletters.nl hiervan binnen 14 werkdagen na ontvangst op de hoogte te stellen. Wanneer Sjablonenletters.nl niet binnen deze 14 werkdagen bericht heeft ontvangen, dan hebben wij aan onze verplichtingen tot levering voldaan. Wanneer een artikel inderdaad niet aan de overeenkomst voldoet, kan Sjablonenletters.nl het artikel terugnemen en ontvangt u een waardebon ter hoogte van het artikelbedrag of een vervangend artikel. De waardebon kunt u gebruiken bij uw eerstvolgende bestelling. Voor een retourzending neemt u eerst contact op met de klantenservice. E-mail: info@sjablonenletters.nl
U dient de retourzending voldoende gefrankeerd terug te zenden.
Sjablonenletters.nl behoudt zich het recht voor de retour gezonden artikelen te weigeren, wanneer niet aan de voorwaarden voor retourzendingen en ruilen zijn voldaan.

7a. Afkoelingsperiode
Conform de wet "Kopen op Afstand" van 18 april 2001, heeft u het recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van het artikel of artikelen. Binnen deze 14 dagen kunt u de artikel(en) terugsturen, waarbij u alleen de portokosten dient te betalen. U kunt het artikel of de artikelen alleen dan retourneren indien het artikel ongebruikt en onbeschadigd is, voorzien is van het originele label en de originele verpakking. Een kopie van de factuur dient bijgevoegd te worden.
Voor een retourzending neemt u eerst contact op met de klantenservice onder vermelding: "Gebruikmaking van afkoelingsperiode". De retourkosten zijn voor rekening van de klant.
7b. Het is niet mogelijk om Custom-cutting (in opdracht gemaakte / op maat gemaakte) sjablonen te retourneren. Bij het annulering van een custom cutting opdracht heeft Sjablonenletters.nl recht om 25 euro inclusief btw in rekening te brengen voor eventueel opgestelde tekenwerk. Indien een custom cutting opdracht wordt schriftelijk geannuleerd voordat er een tekening opgesteld is dan wordt de opdracht kosteloos geannuleerd.

Datum laatste wijziging: 25-05-2018

Betaling
SjablonenLetters.nl is een onderdeel van Splash Art.
Bankrekening NL04INGB0003600394 - o.v.v. het bestel- / factuurnummer.
Indien u vanuit het buitenland heeft besteld, dan kunt u de volgende gegevens gebruiken voor uw betaling: IBAN: NL04INGB0003600394 BIC: INGBNL2A

Bedrijfsgegevens
Splash Art
Nieuwstad 36
6811BL Arnhem
KVK nr: 09196653.
BTW nr: NL055072215B01(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

SJABLONEN LATEN MAKEN KAN OOK

Weg sjablonen

sjabloon maken

Sign Sjablonen opmaat gemaakt

 

© 2015 - 2024 Sjablonen Letters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel